Dr. Abonyi Zita Fogszakorvos, Szolnok, Dr. Kronberg János utca 4. | Tel.: +36 30 336-0676, +36 20 915-0714 | e-mail: info@fogaszatszolnok.hu

Rólunk

Szakértelem, türelem, fiatalos lendület

Dr. Abonyi Zita fog- és szájbetegségek szakorvosa

Sok mindennel összefüggésbe hozható e három jelző, de nem valószínű, hogy a kedves érdeklődőnek a fogorvoslás jut először eszébe. Pedig jól olvasták, ez egy fogászati tevékenységeket végző orvos és csapata hitvallása.

Szakértelem – mint elsődleges és alapvető tulajdonság. E nélkül nincs és nem lehet,véleményünk szerint, precíz, szakszerű és lelkiismeretes munkát végezni.

Türelem – higgyék el van olyan rendelő, ahol félelem és gátlások nélkül lehet a szükséges beavatkozásokat elvégezni.

A fiatalos lendület – amellyel az előzőekben leírtakat, hetek-hónapok hosszú várakozásai nélkül; kellemes, stílusos környezetben teljesíteni.

Dr. Abonyi Zita szolnoki Sóház úti rendelőjében majd a dr. Kronberg János utca 4 szám alatti fogorvosi magánrendelőben (Veszely Dental Bt.) 2009 óta tevékenykedik. Abony városában szintén rendelkezik magánrendeléssel. Már több mint 15 éve praktizál mindkét településen.

A Szegedi Orvostudományi Egyetem, Fogorvostudományi Szakán  2000-ben avatták orvossá. Gyakorlati képzése letöltése után 2002-ben fog- és szájbetegségek szakorvosává vált. A 2006. évben konzerváló és fogpótlástan szakvizsgát tett. Számos szakmai továbbképzésen, kurzuson tökéletesíti tudását, képességeit.

Főbb szakterületei: esztétikai fogászat, protetika, endodoncia.

A Magyar Orvosi Kamara tagja.